Tervetuloa Tarvasjoen Nuorisoseura ry:n kotisivuille!

Tanhua, teatteria, musisointia, iltamia ja kylätoimintaa – Yhdessä tekemisen iloa.
Näistä on Tarvasjoen Nuorisoseura tehty!

Nuorisoseuratoiminta on jatkunut Tarvasjoella jo vuodesta 1896 lähtien. Juuri remontista valmistunut seurantalomme Vuorilinna on paitsi toimintamme keskus myös vuokrattavissa niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tulevia tapahtumia:

• Ensi kesän näytelmään on väki saatu suurin piirtein kasaan mutta mukaan mahtuu vielä ja puvustajia ja lavastajia tarvitaan jne. Ilmoittaudu mukaan markoheikkila12@gmail.com.
  • ALLA ensikesän näytelmän esitysajat LAITA KALENTERIIN!
  • Tanhuryhmä Krämpät on nyt tauolla väen vähyyden vuoksi ja jatkaa syksyllä jos löytyy porukkaa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat kansantanssin ystävät!

Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa, Instagramissa, paikallislehdissä ja Liedon nettisivujen tapahtumista.